БИТ ФЕСТ: КОНЦЕРТ НА АФ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

БИТ ФЕСТ: КОНЦЕРТ НА АФ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

 

Во рамките на Битолското културно лето БИТ ФЕСТ, синоќа во античкиот локалитет Хераклеја се одржа концерт на ансамблот за фолклор Гоце Делчев. Прекрасна атмосфера и голем гости го исполнија амфитеатарот на Хераклеја Линкестис.