БАСКЕРФЕСТ НА БИТ ФЕСТ

БАСКЕРФЕСТ НА БИТ ФЕСТ

На Широк сокак во Битола синоќа битолчани уживаа во голем број улични перформанси кои се дел од Баскерфест, фестивал кој е дел од програмата на БИТ ФЕСТ. На три локации долж најамбиенталната улица можеа да се видат најразлични содржини кои ја збогатија оваа прекрасна вечер.