БИТФЕСТ 2013 – РАБОТИЛНИЦА ЗА ЗНАЧЕЊЕТО НА КНИГАТА

БИТФЕСТ 2013 – РАБОТИЛНИЦА ЗА ЗНАЧЕЊЕТО НА КНИГАТА

 

Во НУУБ Свети Климент Охридски започна работилницата насловена како „Работилница за значањето на книгата“. Книгите, претставуваат основна храна на човечкиот ум и разум. Голем број бисери на мудроста се посветени на важноста на книгата. Со цел да се нагласи важноста на книгата НУУБ Свети Климент Охридски организираше работилница на тема: Значењето на книгата, во која учествуват 10 – тина научни и стручни работници со свои трудови, видувања и сугестии. Работилниците следниве денови ќе се одржуваат во Американското катче.