БИТФЕСТ 2013- МУЗИЧКИ ХЕПЕНИНГ „НОКАУТ СО ПРИЈАТЕЛИТЕ“

БИТФЕСТ 2013- МУЗИЧКИ ХЕПЕНИНГ „НОКАУТ СО ПРИЈАТЕЛИТЕ“

 

На Ракометното игралиште во Битола синоќа се одржа музички хепенинг  насловен „Нокаут со пријателите“. Настапот на „Промашена инвестиција“ и „Паркети“ беше вистинско загревање пред настапот на групата „Нокаут“. Битолчани повторно имаа исклучителна можност да уживаат во добра забава.