БИТ ФЕСТ: НОЌ СО МЕТАЛМАНИЈА

БИТ ФЕСТ: НОЌ СО МЕТАЛМАНИЈА

 

Рок концерт исполнет со многу музика и забава се случи синоќа во центарот на Битола. Програмската понуда на Агим Џело и неговата „Ноќ со металманија“ создаде посебна атмосфера – вистинска забава за многубројната публика.