БИТ ФЕСТ: МУЗИЧКИ ПРОЕКТ „FLY”

БИТ ФЕСТ: МУЗИЧКИ ПРОЕКТ „FLY”

Во рамките на Битолско културно лето Битфест вчеравечер во дворот на Дом на АРМ  битолчани уживаа во Музичкиот проект „FLY” – Музички концерт и перформанс во кој учествуваа BLUESIS и студиото за модерен балет Анастасија.
 
Дворот на АРМ беше преполн со битолчани и гости од надвор кои уживаа во рециталот, песните и танцот на младата битолчанка Стефанија Милевска и останатите учесници на сцената