БИТФЕСТ 2013 – МОДЕН ВИКЕНД НА ШИРОК СОКАК

БИТФЕСТ 2013 – МОДЕН ВИКЕНД НА ШИРОК СОКАК

 

На ден пред почетокот на уште еден викенд исполнет со многу култура и забава ова лето, битолчани имаа можност да погледнат исклучителни модели кои се вистинска атракција за сите вљубеници во убавото. Модниот викенд е дел од програмата на битолското културно лето БИТ ФЕСТ 2013.