БИТ ФЕСТ 2013 – ФЕСТИВАЛ НА ЕЛЕКТРОНСКА МУЗИКА: СМОТРА 3

БИТ ФЕСТ 2013 – ФЕСТИВАЛ НА ЕЛЕКТРОНСКА МУЗИКА: СМОТРА 3

 

Асоцијација 615 поддржана од градоначалникот на Општина Битола м-р Владимир Талески, традиционално по трет пат ја собра младината од Битола и околината на СМОТРА vol. 3 во Војничкиот ресторан во поранешната касарна.

Смотрата се одвива под врховно раководство за електронска музика предводено од:
Генерал Потполковник – Самоил Радински , Генерал Мајор – Флудер и Бригаден Генерал – ДЕЈАН ДЕКС.