БИТФЕСТ 2013 – НАРОДНА ВРТЕЛЕШКА НА БИТ ФЕСТ

БИТФЕСТ 2013 – НАРОДНА ВРТЕЛЕШКА НА БИТ ФЕСТ

 

Заедно со повеќе изведувачи, културно уметнички друштва и македонска народна музика, гостите имаа можност да запеат и заиграат на плоштадот Магнолија. Организатор на настанот е продукција Видео мозаик, а народната вртелешка и годинава е дел од програмата на БИТ ФЕСТ 2013.