БИТФЕСТ 2013 – РОК КОНЦЕРТ „THE END“

БИТФЕСТ 2013 – РОК КОНЦЕРТ „THE END“

 

На плоштадот Магнолија пред голем број посетители се одржа рок концерт на групата „THE END”. И овој концерт е дел од програмата на осмото издание на битолското културно лето БИТ ФЕСТ 2013.