БИТ ФЕСТ 2011 – Антички театар Хераклеа – Фестивал на Народна музика

БИТ ФЕСТ 2011 – Антички театар Хераклеа – Фестивал на Народна музика

За прв пат оваа година започна да се одржува фестивал на народна музика на кој настапија познати имиња од битолската музичка сцена