БИТ ФЕСТ 2011 – ИАЕСТЕ интернационална вечер

БИТ ФЕСТ 2011 – ИАЕСТЕ интернационална вечер

На интернационалната вечер учество  зедоа  практиканти од повеќе од 15 земји Шпанија, Полска, Велика Британија, Швајцарија.  Практикантите кои извршуваат стручна пракса во компании во Македонија  ја претстава својата земја преку традиционална храна, облека, музика, обичаи… На истиот настан имаше  македонска маса подготвена од членовите на ИАЕСТЕ Македонија – локален комитет Битола.