БИТ ФЕСТ 2011 – "Светлина" – Оперски арии и дуети

БИТ ФЕСТ 2011 – "Светлина" – Оперски арии и дуети

Под наслов “Светлина” познатите битолски диви Маја Илиоска, Марина Коруновска и Татијана Божиновска одржаа концерт во НУ Народен театар Битола
На концертот изведоа дела од  познатите филмови: “Титаник”, “Животот е убав”, “Бегство од Шоушенк”, “Запознај ги родителите”, “Томб Рајдер”, “Супермен” и многу други.