БИТ ФЕСТ 2011 – ПОЕТСКИ ФЕСТИВАЛ „КАФЕ И ПЕСНА“

БИТ ФЕСТ 2011 – ПОЕТСКИ ФЕСТИВАЛ „КАФЕ И ПЕСНА“

Поетски фестивал ,,Кафе и песна“ Битолски книжевен круг Летна сцена –  Амфитеатар ,,Тумбе кафе““ 
Поезија исполнета со љубов, болка копнеж, носталгија, многу искрени чувства и воздишки синоќа со задоволство беа претставени пред битолската публика која уживаше на летната сцена на Тумбе кафе.