БИТ ФЕСТ 2011 – КОНЦЕРТ „КАЛЕВАЛА“

БИТ ФЕСТ 2011 – КОНЦЕРТ „КАЛЕВАЛА“

Јана Николовска – Овчаровска – вокал, Владо Овчаровски-гитара, Зоран Павлоски-контрабас, Горан Спасевски-перкусии ја сочинуваат групата Калевала од која можат да се слушнат македонски, француски, италијански, келтски, алжирски, португалски, турски и други песни.