БИТ ФЕСТ 2011 – ПРЕМИЕРА НА ТЕАТАРСКАТА ПРЕТСТАВА „ВИШНОВАТА ГРАДИНА“

БИТ ФЕСТ 2011 – ПРЕМИЕРА НА ТЕАТАРСКАТА ПРЕТСТАВА „ВИШНОВАТА ГРАДИНА“

 
Премиера на   претставата “Вишновата градина” од Чехов, во режија на Ѕвездана Ангеловска .
Настапи познатата битолска актерска група а главниот лик го играше Елена Моше
Сценографијата е на Валентин Светозарев, костимите на Благој Мицевски, а музиката на Марјан Нечак.