БИТ ФЕСТ 2011 – Концерт P.O.Box & Nina School(Белгија, Италија, Франција)

БИТ ФЕСТ 2011 – Концерт P.O.Box & Nina School(Белгија, Италија, Франција)

Битолчани имаа можност да уживаат во звуците на концертот на P.O.Box & Nina School(Белгија, Италија, Франција) на Широк сокак.
Во нивната турнеа низ Европа, по посетата на Бугарија доаѓаат во Македонија, во Битола
      
  P.O Box е бенд од Франција.Нивната прва свирка беше во 2001 во Франција, оттогаш бендот е на интензивна турнеја низ Европа, постојано зголемувајќи ја својата репутација..  Илјадници и илјадници километри поминаа по европските патишта додека стигнаа до нивниот деби албум. “Овој бенд има своја порака”.