БИТ ФЕСТ 2011 – Филмски денови "See a Paris" Универзитет за аудиовизуелни уметности ЕСРА

БИТ ФЕСТ 2011 – Филмски денови "See a Paris" Универзитет за аудиовизуелни уметности ЕСРА

Деновите на ЕСРА филм во Битола продолжуваат со филмот “Оставени” од Босна и Херцеговина- филм на Адис Бакрач.
Изминатите два дена во рамките на филмските денови беа прикажани филмовите:  Пиран Пирано од Словенија – филм на Горан Војновиќ и “Источни игри” од Бугарија филм на Камен Колев награден со специјална награда на фестивалот “See a Paris”.