БИТ ФЕСТ 2011 – ВЕЛЕШКИОТ ТЕАТАР ЈОРДАН Х.К.ЏИНОТ

БИТ ФЕСТ 2011 – ВЕЛЕШКИОТ ТЕАТАР ЈОРДАН Х.К.ЏИНОТ

Чувство, радост, верба, љубов, надеж, грев и чест.  Тоа се седум 7 највисоки морални категории претставени низ седумте круга – седум епизоди од по 12 минути кои ја сочинуваат целината на Театарската претстава ,,ММЕ…” од Дејан Дуковски во режија на Александар Ивановски.
Преставата се одигра во центарот з акултура-Битола.