БИТ ФЕСТ 2011 – Театарска претстава "Зет за Кристина"-аматерска театарска група "Без маска"

БИТ ФЕСТ 2011 – Театарска претстава "Зет за Кристина"-аматерска театарска група "Без маска"

На летна сцена Тумбе кафе се одржа театарската претстава “Зет за Кристина“. Театарската група е составена од тинејџери предводени од идејата да го направат светот подобро место за живеење.  Нивното мото е “Да создадеме уметност”.