БИТФЕСТ – КОНЦЕРТ НА ОПЕРСКИ АРИИ НА МАРИЈА НАУМОВСКА

БИТФЕСТ – КОНЦЕРТ НА ОПЕРСКИ АРИИ НА МАРИЈА НАУМОВСКА

Во прекрасна атмосфера, во преполната концертна сала на Завод и музеј, гостите имаа можност да уживаат во концертот на Марија Наумовска. Нејзините оперски арии создадоа исклучителни мигови кои за бројната публика значеа исполнета неделна вечер.