БИТ ФЕСТ- БИТОЛИНО

БИТ ФЕСТ- БИТОЛИНО

 (мала сала , Н.У. Центар за култура Битола)

ТЕАТАР РАСКАЖУВАЧ , ЗАПАДЕН ЈОРКШИР , АНГЛИЈА
автор: Ханс Кристијан Андерсен
Снежната кралица
режија: Сузана Миси
 (голема сала , Н.У. Центар за култура Битола)

ДОДОНА ТЕАТАР , ПРИШТИНА , КОСОВО
автор: Хивзи Красничи
Том и Џери
режија: Фаик Гаши

ГОЛЕМАТА РОДЕНДЕНСКА ЗАБАВА по повод ВТОРИОТ РОДЕНДЕН на ВАШИОТ „БАБЕЦ ТЕАТАР“, да се забавуваме, да пееме и да се дружиме со АРИЕЛ, СНЕЖАНА, ЗАСПАНАТА УБАВИЦА, СПАЈДЕРМЕН, ГАРФИЛД…..
ВЕ ОЧЕКУВАМЕ !!!

БАБЕЦ ТЕАТАР
2 години
…… ЕДНА УСПЕШНА ПРИКАЗНА.