БИТФЕСТ – „ЕДЕН ЛЕТЕН РАСПУСТ“

БИТФЕСТ – „ЕДЕН ЛЕТЕН РАСПУСТ“

Децата и тинејџерите можеа да уживаат и да се забавуваат со Детско- тинејџерскиот музички хепенинг насловен како „Еден летен распуст“. На овој детско тинејџерски музички хепенинг свој настап имаа 8 учесници, а како трајна вредност останува снименото цд кое со сигурност уште долго ќе се слуша од многу тинејџери.