БИТ ФЕСТ -Изложба Владимир Величковски

БИТ ФЕСТ -Изложба Владимир Величковски

КЦ Магаза
Изложбата „Сликарство и ритам“  на Владимир Величковски беше отворена во културниот центар Магаза каде што голем број гости имаа можност да ги погледнат делата на Величковски.