БИТ ФЕСТ- „Само за вас“ – кабаретска претстава во изведба на НТБ

БИТ ФЕСТ- „Само за вас“ – кабаретска претстава во изведба на НТБ

Тумбе кафе  
 
Претставата „Само за вас“ во режија на Љупчо Ѓоргиевска, премиерно беше изведена синоќа на летната сцена на Тумбе кафе, а истиот проект ќе биде изведен и во Австралија. Содржините се адаптирани за иселениците, односно за публика која имаше несекојдневно дружење со актерите, односно со Борис Чоревски, Јоана Поповска, Менка Бојаџиева, Огнен Дранговски и други професионалци од битолскиот театар.