БИТ ФЕСТ – КОНЦЕРТ НА ГОРАН БРЕГОВИЌ

БИТ ФЕСТ – КОНЦЕРТ НА ГОРАН БРЕГОВИЌ

Во амфитеатарот Хераклеја за прв пат во Битола  Горан Бреговиќ со својот оркестар за венчавки и погреби.
 Исклучителната локација во Хераклеја и атрактивноста на музиката на Горан Бреговиќ  направија незаборавна забава. Пред многу бројната публика  која неколку пати го врати  легендарниот Бреговиќ се одржа незаборавен концерт  со голем број на стари хитови на Горан Бреговиќ и неговиот оркестар.