БИТ ФЕСТ -Ѕвездена орбита

БИТ ФЕСТ -Ѕвездена орбита

Дом на АРМ
Исклучителна вечер исполнета со народна музика во интерпретација на Сузана Гавазова, Елена Велевска, Благоја Грујовски, Татјана Стефановска, Татјана Лазаревска и многу други.