БИТ ФЕСТ-Литературен перформанс LIFE

БИТ ФЕСТ-Литературен перформанс LIFE

Летна сцена, Тумбе кафе
Во рамките на својот проект на Бит фест претставуваат:
– Промоциија на филм „Во долот на конзулите“ – режија Live – литературен перформанс, а по сценарио на Игор Трајковски Фоја. Настапуваат: Боб Стинџер – Симс Себастијан Паркет, Тим Булетни -Игор Трајковски – Фоја, Заменик шериф – Пеце Николовски, Шериф – Славчо Јовев, Џули – Ивана Марковска, Граѓанин – Mark Purpose, Пит Амиш и Банкарот – Дејан Петровиќ – Чапе. Музика: Славчо Јовев, Дејан Петровиќ – Чапе и Mark Purpose.
Музички дел – изведба на авторска музика и амбиентални ефекти.
Поетско читање: Читање на поезија и проза од објавени и необјавени текстови од членовите на Live литературен перформанс.