БИТ ФЕСТ -Музички хепенинг под отворено небо со времетраење од 10 часа и настап на 8 ДЈ- и

БИТ ФЕСТ -Музички хепенинг под отворено небо со времетраење од 10 часа и настап на 8 ДЈ- и

Matthew Hoag (Slovenia) / Marko Nastic (Serbia)
Sound Diffusion (skopje)
Saso Recyd (Bitola)
Dejan Dex & Goran Tech & K.Petrovsky & M.Grozdanovski