БИТФЕСТ – КОНЦЕРТ НА ВЛАДИМИР ЧЕТКАР КВАРТЕТ

БИТФЕСТ – КОНЦЕРТ НА ВЛАДИМИР ЧЕТКАР КВАРТЕТ

Еден од најпознатите македонски џез музичари во светот, Владимир Четкар одржа незаборавен концерт во Битола. Настапот на Владимир Четкар Квартет, реализиран како програмски дел на БИТ ФЕСТ е уште една потврда за големината и значењето на битолското културно лето за публиката која ги следи културните содржини. Овој концерт го исполни до максимум просторот пред културниот центар Магаза.