КОНЦЕРТ НА БИЉАНА ТАЛЕСКА И МИЛАН ЈАНКУЛОВСКИ

КОНЦЕРТ НА БИЉАНА ТАЛЕСКА И МИЛАН ЈАНКУЛОВСКИ

Во концертната сала на Завод и музеј Биљана Талеска – сопран и Милан Јанкуловски – пијано одржаа незаборавен концерт како дел од програмата на БИТ ФЕСТ.
Биљана Талеска е избрана за најдобар и најталентиран студент по соло пеење во 2011 година, а во 2012 е учесник на летната музичка академија во Приштина.