БИТ ФЕСТ – ПРОМОЦИЈА НА МУЗИЧКИ АЛБУМ НА ДЕЈАН МАРКОВСКИ – KULI

БИТ ФЕСТ – ПРОМОЦИЈА НА МУЗИЧКИ АЛБУМ НА ДЕЈАН МАРКОВСКИ – KULI

На летната сцена Тумбе кафе беше промовиран албумот Nonexistence кој говори за постоењето односно непостоењето, за илузијата на човековото его и неговото влијание врз неговото (не)постоење. Да ја разгледаме на кратко и другата страна од приказната за најинтелигентното суштество на планетата!!