БИТФЕСТ – КОНЦЕРТ НА ДУО ПИЈАНО ЏОРЛЕВА – ПОТЕВСКА

БИТФЕСТ – КОНЦЕРТ НА ДУО ПИЈАНО ЏОРЛЕВА – ПОТЕВСКА

Дуо пијаното Емилија Потевска и Татјана Џорлева создадоа уште една прекрасна вечер во концертната сала на заводот и музеј. Со својата програма низ композициите на Дебиси, Пуланк, Равел, Новак и Темков, предизвикаа силни аплаузи кои сведочеа за задоволството и исполнетоста на присутните.