БИТ ФЕСТ – Проектот„Растителното богатство преточено во вкусните македонски специјалитети“

БИТ ФЕСТ – Проектот„Растителното богатство преточено во вкусните македонски специјалитети“

Здружението на граѓани Мали херои, во културниот центар Магаза го реализираше  Проектот„Растителното богатство преточено во вкусните македонски специјалитети.

=””>