БИТ ФЕСТ –ПРОМОЦИЈА НА ЦД СОФИЈА КОЧОВСКА

БИТ ФЕСТ –ПРОМОЦИЈА НА ЦД СОФИЈА КОЧОВСКА

Во културниот центар „Магаза“ со почеток во 20 часот свој концерт и промоција на  ЦД имаше  битолскиот златен глас Софија Кочовска.