БИТ ФЕСТ – ПРОМОЦИЈА НА ЦД ЉУПЧО ДОНЕВСКИ

БИТ ФЕСТ – ПРОМОЦИЈА НА ЦД ЉУПЧО ДОНЕВСКИ

Промоција на своето цд  имаше младиот и талентиран музичар Љупчо Доневски. Промоцијата на која Љупчо Доневски го покаже својот талент за свирење на хармоника  се одржи во културниот центар „Магаза“ .  Присутните имаа можност да уживаат во 9 македонски ора како Свадбарско, Јованова пајдушка, Македонска гајда и други а Љупчо  го придружуваа уште тројца музичари на сцена  кои свиреа  гитара, бас гитара и тапани.