БИТ ФЕСТ ПРОМОЦИЈА НА МУЗИЧКИ АЛБУМ – Н.О.Р.Е

БИТ ФЕСТ ПРОМОЦИЈА НА МУЗИЧКИ АЛБУМ – Н.О.Р.Е

Пред културниот центар „Магаза“ беше промовиран музичкиот албум H.O.P.E составен од 7 песни од автобографски карактер. Сите песни се креирани од самиот автор во соработка со други афирмирани музички изведувачи од Битола. Промоцијата се одржа во стил на street jazz изведба, а беше наподолнета со изведба на музички хор и бенд. Првенчето на Филип Тодоровски се делеше бесплатно за сите присутни на настанот, а влезот како и за сите настани на БИТ ФЕСТ – слободен за многубројните гости кои сакаа да бидат дел од творечката дејност на овој голем музички спектакл.