БИТ ФЕСТ КАФЕ МУАБЕТ „Street art“ НА ШИРОК СОКАК

БИТ ФЕСТ КАФЕ МУАБЕТ „Street art“ НА ШИРОК СОКАК

На Широк Сокак со почеток од 21.00 часот, битолчани и многубројните туристи – гости во Битола, уживаа во street art и Кафе муабет.