БИТ ФЕСТ – РОК КОНЦЕРТ „ЖИВОТОТ ВО ШЕПОТ“ – РОК БАНДА

БИТ ФЕСТ – РОК КОНЦЕРТ „ЖИВОТОТ ВО ШЕПОТ“ – РОК БАНДА

Вистинска рок забава на летната сцена Тумбе кафе низ настапот на: Зоран Илиевски (Чоканче) – соло гитара, Томе Печенпетеловски (Патници) – бас гитара, Димитар Христов – вокал и Христо Костовски – тапани.