БИТ ФЕСТ „Битолските приказни кои недостасуваат“

БИТ ФЕСТ „Битолските приказни кои недостасуваат“

Низ митот и легендите за културниот развој на Битола, здружението на граѓани Семак  не прошета со проектот „Битолските приказни кои недостасуваат“ пред културен центар Магаза.