БИТ ФЕСТ – ПРВ ТЕЛЕВИЗИСКИ ФЕСТИВАЛ

БИТ ФЕСТ – ПРВ ТЕЛЕВИЗИСКИ ФЕСТИВАЛ

Првиот телевизиски фестивал доби свое деби пред неколку години и успеа како уникатен концепт. Истиот е замислен да ги собере сите естрадни уметници на едно место со своите најнови спотови кои ги реализирале во претходната година.

Масовната забава за сите возрасти од 7 до 77 се одржа на на Широк Сокак.