БИТОЛА ОТВОРЕН ГРАД – НАСТАП НА МАЈКЛ ГРЕЈ

БИТОЛА ОТВОРЕН ГРАД – НАСТАП НА МАЈКЛ ГРЕЈ

Спектактакуларен настап на DJ Michael Gray и DJ Djane Nadine, а како претходница свој настап имаа Dj Acika, Dejan Dex, DJ Dee Dean Mickoski од Македонија.
Како соло музичар DJ Michael Gray се прослави со синглот “The Weekend” и со успешниот последователен хит “Borderline”. Тој е ко-сопственик на познатата музичка продуцентска куќа “Full Intention” од Англија во чиј распоред овој јуни спаѓа и промоцијата на најновиот музички материјал. Со посебен стил на сцената, Djane Nadine од Унгарија  веќе има изграден статус на признат и познат уметник во својата професија. Фановите ја препознаваат по впечатливите и авангардни настапи низ цел свет. И покрај врнежливото време Широк сокак беше исполнет со бројна публика која уживаше и се забавуваше.