БИТ ФЕСТ: МОДНА РЕВИЈА НА СТУДИО ШАНЕЛ

БИТ ФЕСТ: МОДНА РЕВИЈА НА СТУДИО ШАНЕЛ

Во придружба на добра музика со битолски музички ѕвезди, синоќа на Широк сокак во Битола голем број гости уживаа во модната ревија на Студио Шанел. Покрај големиот број модели на фустани кои беа презентирани, особено интересни и впечатливи беа моделите кои се дел од најсреќниот ден на една жена – невестинските фустани.