БИТФЕСТ 2013 – ИЗЛОЖБА „АРТ ФЕСТ“

БИТФЕСТ 2013 – ИЗЛОЖБА „АРТ ФЕСТ“

Во Изложбениот салон на Центарот за култура се одржа изложба „АРТ ФЕСТ“