БИТ ФЕСТ: РОК КОНЦЕРТ НА ГРУПАТА „Б-52“

БИТ ФЕСТ: РОК КОНЦЕРТ НА ГРУПАТА „Б-52“

Во својата исклучителна понуда БИТ ФЕСТ 2013 оваа вечер понуди исклучителна забава со рок музика. Во Пациото на Завод и Музеј синоќа настапи групата „Б-52“, а рок концертот предизвика голем интерес кај битолската публика.