БИТ ФЕСТ: ПОЕТСКО – МУЗИЧКА МАНИФЕСТАЦИЈА „ЗАСЕКОГАШ ПРИСУТНИ“

БИТ ФЕСТ: ПОЕТСКО – МУЗИЧКА МАНИФЕСТАЦИЈА „ЗАСЕКОГАШ ПРИСУТНИ“

Уште една вечер со многу поезија и музика на БИТ ФЕСТ. На Летната сцена –Тумбе кафе дружејќи се со поезија и музика гостите  имаа можност да ја проследат поетско – музичката манифестација „Засекогаш присутни“.