„Бандерола бенд“- Концерт на амбиентална музика

„Бандерола бенд“- Концерт на амбиентална музика

Во рамките на Битолско културно лето Битфест во неповторливиот простор на Магазата битолчани уживаа во концертот на амбиентална музика во изведба на Бандерола бенд.