БИТ ФЕСТ: ИЗЛОЖБА НА МИНИЈАТУРИ

БИТ ФЕСТ: ИЗЛОЖБА НА МИНИЈАТУРИ

Во рамките на Битолското културно лето во Културниот центар Магаза беше отворена изложба на минијатури. Автор на изложбата е Елена Ѓеорѓиева.