КОНЦЕРТ НА ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ И МИРОСЛАВ ТАДИЌ НА БИТ ФЕСТ

КОНЦЕРТ НА ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ И МИРОСЛАВ ТАДИЌ НА БИТ ФЕСТ

Уште еден исклучителен концерт, многу овации и мајсторска изведба во античкиот театар во Хераклеја.
Над 2000 гости, вчеравечер имаа можност да уживаат во неповторливите обработки на македонските песни во изведба на Влатко Стефановски и Мирослав Тадиќ. Прекрасна атмосфера, исклучителна усогласеност и многу аплаузи…
Битолската публика и овојпат покажа дека навистина знае да ужива во маестралната изведба на двајцата виртуози на гитара.
Концертот на Стефановски и Тадиќ е нивниот прв заеднички концерт оваа година.