Театарска претстава „Каминот“ дуодрама

Театарска претстава „Каминот“ дуодрама

Во рамките на Битолско културно лето Битфест вљубениците во театарската уметност проследија уште едно театарско остварување, овојпат дуодрамата „Каминот“ во изведба на народен Театар Антон Панов од Струмица.